Pigura baja Sistim-rolling ngabentuk mesin

Pigura baja Sistim-rolling ngabentuk mesin

Pondok Description:

 Pigura baja Sistim-rolling ngabentuk mesin Sistim rangka baja? Hayu urang mimitian ku perkenalan singget ngeunaan Sistim rangka baja. rolling utama ngabentuk mangrupa salah sahiji sistim pigura baja. Sistim baja logam teh manufaktur komponén keur parusahaan, garis husus tina roll ngabentuk, urang keur ngembang responsif bisa nyieun éta ngabentuk garis roll nu bisa adaptasi sasuai pausahaan sarta adaptasi ka kabutuhan Anjeun. ci kami baris ngalatih workforce pikeun ngurangan nyaho proyék anjeun nepi ka rengse aya ku cara ngurangan scra ...


jéntré produk

Tags produk

 Pigura baja Sistim-rolling ngabentuk mesin

Sistim rangka baja ?

Hayu urang mimitian ku perkenalan singget ngeunaan Sistim rangka baja. rolling utama ngabentuk mangrupa salah sahiji sistim pigura baja. Sistim baja logam teh manufaktur komponén keur parusahaan, garis husus tina roll ngabentuk, urang keur ngembang responsif bisa nyieun éta ngabentuk garis roll nu bisa adaptasi sasuai pausahaan sarta adaptasi ka kabutuhan Anjeun. ci kami baris ngalatih workforce pikeun ngurangan nyaho proyék anjeun nepi ka rengse aya ku cara ngurangan besi tua jeung gaya kuli ogé ngaronjatkeun kualitas nu. Pas gancang urang nyandak sarat sarta simpen waktos perusahaan jeung duit. Candak ka gambar di handap ieu pikeun rujukan anjeun uninga naon bisa dijieun ku rolling mesin ngabentuk.

 propil logam tina mesin rolling ngabentuk

Ku gambar di handap ieu, hayu urang parios kumaha rolling karya ngabentuk :

prosés ngabentuk Rolling

Jeung mesin ngabentuk rolling normal ngabogaan dua jenis rollers: roller horizontal sarta rollers nangtung. gambar di handap ieu nu nempokeun teh rollers horizontal prosés tina mesin ngabentuk rolling utama berpungsi.

 Contona: C mesin purline, atawa stud tur mesin lagu, ilaharna ngan nganggo rollers horizontal lajeng aranjeunna can rengse proses rolling.

 prosés rolling profil C

Rollers nangtung :

rollers nangtung normal pikeun propil nyusahkeun kawas pipe logam pembuatan mesin, orientasi tegak rak nyieun mesin jeung sajabana. Gambar di handap ieu mintonkeun rollers nangtung prosés gawé:

Contona dina mesin talang satengah buleud migunakeun loba lolos tina rollers nangtung:

 satengah mesin talang babak

Dina kecap, rolling ngabentuk mesin teh tol nu ngarobah strip metal ka profil dipikahoyong:

 feed strip kana mesin rolling

Dina artikel ieu, ngan némbongkeun sababaraha konsép tina mesin rolling ngabentuk utama, di handap artikel, urang ngobrol ngeunaan bingkai Steel Sistim-langkung rolling mesin ngabentuk.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    Please fill in your email address and we will reply to your email

    Contact US

    Please fill in your email address and we will reply to your email

    links:steel pipe machines|rolls forming machines|Zhongtuocn Alibaba|steel rolling machines|metal roof accessories|Zhongtuocn International Station|Zhongtuocn Chinese Station|geitroof accessories|rolls forming machine|pipemachine factory|steel roofing machine|metal rolling machines|metal door machine|roll oforma maquimaria|metal roof component|rollform ertec|machine factroy