Pra-lawang loading trolley na straightener of rolling mesin ngabentuk

Pra-lawang loading trolley na straightener of rolling mesin ngabentuk

Pondok Description:

Pra-muka loading trolley na straightener of rolling mesin ngabentuk Naon ieu pre-lawang loading trolley dipaké pikeun? Normalling diomongkeun, keur coil pisan kandel, éta teuas sangkan pelepasan coil sanggeus putting coil ka decoiler salaku kakuatan bending nyaeta rada kuat. Sanggeus ngaleupaskeun coil, nu sirah bahan bakal bounce sarta gampang ngadek jalma atawa sangkan mumbul coil mun place.Then séjén alat ieu diperlukeun. Keur ketebalan coil handap 3.0mm, ilaharna diomongkeun, teu neces ...


jéntré produk

Tags produk

Pra-lawang loading trolley na straightener of rolling mesin ngabentuk 

Naon ieu Pra-lawang loading trolley dipaké pikeun ?

Normalling diomongkeun, keur coil pisan kandel, éta teuas sangkan pelepasan coil sanggeus putting coil ka decoiler salaku kakuatan bending anu cukup kuat. Sanggeus ngaleupaskeun coil, nu sirah bahan bakal bounce sarta gampang ngadek jalma atawa sangkan mumbul coil mun place.Then séjén alat ieu diperlukeun. Keur ketebalan coil handap 3.0mm, ilaharna diomongkeun, teu perlu. 

Nurutkeun kana gelar otomatis, anu Pra-lawang loading trolley na straightener of rolling mesin ngabentuk ogé boga sababaraha béda. Pikeun Zhongtuo tiis rolling ngabentuk mesin, urang gaduh dua jenis:

Vérsi basajan tina Pra-lawang loading trolley na straightener :

Fitur struktur: ngawengku Gap Sasak platform hidrolik fleksibel, mencét sirah, sarta rollers uncoiling. Lambaran mana kana straightener otomatis saatos uncoiling. Straightening rollers kalawan tempering na chroming perlakuan panas nu ngaronjatkeun stiffness permukaan sarta roughness. Aya rollers ciwit jeung rollers straightening. Rollers ciwit bisa disaluyukeun individual.

mesin leveling

Vérsi luhur Pra-lawang loading trolley na straightener of rolling mesin ngabentuk :

Pra-lawang loading trolley, mesin lempeng
Sistim Ieu sistem pre-unwinding nu nyokot sirah strip kaluar nalika coil ieu dikirim ka uncoiler nu. Simpen waktu keur unwinding. The loading trolley mawa coil baja tur lifts baja nu coil kana aci utama uncoiler kana. The loading trolley ieu disetir ku motor hidrolik. Hiji roller puteran aktif anu dipasang luhureun loading trolley ngajalankeun éta coil Muter dina mangsa pre-lawang.
The trolley angkat ieu disetir ku silinder hidrolik. Hiji alat sirah sekop, hiji alat sirah lempeng, roller feed sarta alat clamping nu disusun dina sisi loading trolley. Kapala sekop dina alat sirah sekop geus ngalegaan tur lowered, sarta ngangkat jeung nurunkeun nu dikawasa ku silinder hidrolik.
Roller lempeng ieu dipaké pikeun rarata kapala strip pikeun gampang asupna kana leveler jeung keur dikawasa ku silinder hidrolik. Mobil kieu koordinat XY jeung otomatis ngadalikeun loading teh

sistim leveling

The uncoiler sirah ganda kalawan loading mobil na jeung sirah buaya. Hal ieu dipaké pikeun ngarojong rotasi coil nu. Aci utama stretched na tightened ku silinder hidrolik di pungkur. Saatos coil kasebut clamped, roller ciwit ieu disimpen dina coil nu ku silinder hidrolik. Coil kasebut didorong ku motor reducer dipasang dina luhur. Strip eta fed kana leveler ciwit. Unwinding ngagunakeun ngerem pneumatic. Luhur uncoiler, aya hiji roller tekanan anu nyegah roll teh. Uncoiler nu bisa ditarjamahkeun pinuh ku silinder hidrolik pungkur, purwakarta ieu dikawasa ku feed luhur, jeung beungeut photoelectric otomatis slows turun.

decoiler kalawan trolley


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    Please fill in your email address and we will reply to your email

    Contact US

    Please fill in your email address and we will reply to your email

    links:steel pipe machines|rolls forming machines|Zhongtuocn Alibaba|steel rolling machines|metal roof accessories|Zhongtuocn International Station|Zhongtuocn Chinese Station|geitroof accessories|rolls forming machine|pipemachine factory|steel roofing machine|metal rolling machines|metal door machine|roll oforma maquimaria|metal roof component|rollform ertec|machine factroy