Tiis rolling ngabentuk pamakéan mesin di kahirupan

Nalika datang ka kecap tina rolling tiis ngabentuk mesin, lolobana jalma teu wawuh jeung. Tapi lamun datang ka pangwangunan imah, dina unggal poé bisa ninggalkeun eta. Candak proyek Brazile pikeun conto pikeun nuduhkeun, cara imporant nu rolling tiis ngabentuk mesin téh.

Brazil ngabogaan lahan jumlahna 8.547.400 kilométer pasagi (46% tina legana Amérika Kidul urang), ranking kalima di dunya; kalawan populasi 202 juta, eta nagara veritable di Amérika Latin. cadangan bijih beusi Brazil urang pangkat kalima di dunya, sarta éta éksportir kadua panglobana di dunya bijih beusi. Produksi bauxite nyaéta kadua ukur keur Australia, kalawan poténsi industri kuat. Mineral kayaning uranium, mangan jeung nikel ogé boga saham badag poténsial. akun daya tawar salila kira 12% tina sumberdaya global tawar. Brazil nya produser kopi panglegana sarta éksportir sarta dipikawanoh minangka "kopi karajaan". Brazil oge produser sadunya panggedena gula jeung éksportir, anu produsén témpé panggedéna kadua na éksportir, jeung produser jagong pangbadagna katilu. ékspor jagong pangkat diantara lima luhur di dunya tur éksportir panglegana sapi sarta hayam.

Tapi paling kognisi Cina, Brazil mangrupakeun nagara ku caah tina narkoba, sering robberies, sarta pamaréntah pisan ngaruksak.

Dina wengi September 2, 2018, seuneu nu peupeus kaluar dina National Museum of Brazil di Rio, jeung seuneu anu lumangsung salila peuting ancur 20 juta kumpulan. Alesan keur seuneu mimiti éta yén béa museum urang anu stretched, wangunan éta di disrepair, sarta musium ngandung bahan kimia kaduruk tapi lacked sistem panyalindungan seuneu. Tapi dina kanyataanana, anu bencana wangunan sajarah Portugis 200 taun heubeul ieu persis mangrupa footnote jelas tina naékna sarta gugur nagara urang: kaributan politik, kelemahan ékonomi, Brazil mangrupakeun sumberdaya kuat tapi tacan bisa meunang leupas tina " bubu panghasilan tengah ", malah di rankings ékonomi global A sampel nagara nu terus bade Turun gunung.

Tangtu, éta informasi luhur boga nganggur teu jeung artikel ieu. Kiwari, ku némbongkeun hiji proyék lokal homestay leutik (atawa Resort wisata), nyandak katingal di macan tutul jeung ningali aplikasi tina baja lampu di Brazil.

anyar 1anyar 21new31


waktos pos: Nov-07-2018

Please fill in your email address and we will reply to your email

Contact US

Please fill in your email address and we will reply to your email

links:steel pipe machines|rolls forming machines|Zhongtuocn Alibaba|steel rolling machines|metal roof accessories|Zhongtuocn International Station|Zhongtuocn Chinese Station|geitroof accessories|rolls forming machine|pipemachine factory|steel roofing machine|metal rolling machines|metal door machine|roll oforma maquimaria|metal roof component|rollform ertec|machine factroy