Rolling ftohtë formimin përdorimin makinë në jetë

Kur vjen puna për fjalët e kodrina ftohtë formimin e makinave, shumica e njerëzve nuk janë të njohur me të. Por, kur vjen puna për ndërtimin e shtëpive, në çdo ditë që ne nuk mund ta lënë atë. Merrni projektin Brazile për një shembull për të treguar, se si imporant kodrina ftohtë formimin makina janë.

Brazili ka një sipërfaqe toke prej 8,547,400 kilometra katrorë (46% e zonës së Amerikës së Jugut), duke u renditur e pesta në botë; me një popullsi prej 202 milionë, ajo është një vend i vërtetë në Amerikën Latine. Rezervat mineral hekuri Brazilit renditet e pesta në botë, dhe është eksportuesi i dytë më i madh në botë i mineralit të hekurit. Prodhimi i boksit është e dyta vetëm në Australi, me potencial të fortë industriale. Të mineraleve të tilla si uraniumi, mangan dhe nikelit gjithashtu kanë rezervat potencial të madh. Burimet e ujërave të ëmbla përbëjnë rreth 12% të burimeve globale të ujërave të ëmbla. Brazili është prodhuesi më i madh në botë kafe dhe eksportues dhe është i njohur si "mbretëria kafe". Brazili është edhe prodhuesi i madh në botë sheqer dhe eksportues, prodhuesi i dytë më i madh sojë dhe eksportues, dhe i treti prodhuesi më i madh misri. Eksportet misri renditet ndër pesë të lartë në botë dhe eksportuesi më i madh në botë i viçi dhe pule.

Por në njohje më të madhe kineze, Brazili është një vend me një përmbytje e drogës, vjedhjeve të shpeshta, dhe qeverisë tejet të korruptuar.

Në natën e 2 shtator 2018, një zjarr shpërtheu në Muzeun Kombëtar të Brazilit në Rio, dhe zjarri që zgjati për një natë shkatërruar 20 milionë koleksionet. Arsyeja për zjarrin fillestar ishte që shpenzimet e muzeut u shtrirë, ndërtesa ishte në gjendje e keqe, dhe muzeu përmban kimikatet të ndezshme, por i mungonte një sistem të mbrojtjes nga zjarri. Por në fakt, katastrofa e kësaj ndërtese 200-vjeçar portugez historike është pikërisht një shënim të qartë të rritjes së vendit dhe rënia: Trazira politike, dobësia ekonomike, Brazili është një burim i fortë, por nuk ka qenë në gjendje për të hequr qafe e " kurth mesme të ardhurat ", madje edhe në renditjen ekonomike globale Një mostër e vendeve që janë vazhdimisht duke shkuar drejt greminës.

Sigurisht, informacioni i mësipërm ka të bëjë asgjë me këtë nen. Sot, duke treguar një projekt lokal Homestay të vogël (apo turistik), të marrë një sy në leopard dhe të shohim zbatimin e çelikut të lehta në Brazil.

i ri 1i ri 21new31


Ora Post: nëntor-07-2018

Please fill in your email address and we will reply to your email

Contact US

Please fill in your email address and we will reply to your email

links:steel pipe machines|rolls forming machines|Zhongtuocn Alibaba|steel rolling machines|metal roof accessories|Zhongtuocn International Station|Zhongtuocn Chinese Station|geitroof accessories|rolls forming machine|pipemachine factory|steel roofing machine|metal rolling machines|metal door machine|roll oforma maquimaria|metal roof component|rollform ertec|machine factroy