Cangzhou ZHONGTUO тркалаат формирање машини е професионална производител и извозник на која е специјализирана за дизајн, развој и производство на машини за формирање ладна тркалаат. Компанијата соработува со неколку производствени фабрики и поврзани претпријатија. Инженери и техничари се богати со искуство на дизајнирање, развој и производство на машини. Обрнуваме внимание на новиот тренд на технологии. Сите производи се во согласност со меѓународните стандарди за квалитет и се многу ценети во пазарите во целиот свет. Нашите производи се доставени до повеќе од 40 земји ...

Контактирајте не Прочитај повеќе

Избрана производи

Нови пристигнувања

Please fill in your email address and we will reply to your email

Contact US

Please fill in your email address and we will reply to your email

links:steel pipe machines|rolls forming machines|Zhongtuocn Alibaba|steel rolling machines|metal roof accessories|Zhongtuocn International Station|Zhongtuocn Chinese Station|geitroof accessories|rolls forming machine|pipemachine factory|steel roofing machine|metal rolling machines|metal door machine|roll oforma maquimaria|metal roof component|rollform ertec|machine factroy