pigura Steel sistem-Rolling mbentuk mesin

pigura Steel sistem-Rolling mbentuk mesin

Short Description:

 pigura Steel sistem-Rolling mbentuk machine sistem pigura Steel? Ayo mulai karo Brief introduksi saka sistem pigura baja. Rolling utama mbentuk salah siji saka sistem pigura baja. sistem Steel logam punika Manufaktur komponèn kanggo perusahaan, baris khusus saka muter mbentuk, kita suwe saya apik responsif bisa nggawe mbentuk baris muter kang bisa ngganti syarat perusahaan lan ngganti kabutuhan. kompak Kita bakal olahraga kekiyatan kerjo kanggo ngurangi ngerti project rampung ana dening ngurangi scra ...


Detail produk

Tags Product

 pigura Steel sistem-Rolling mbentuk mesin

Sistem pigura Steel ?

Ayo mulai karo Brief introduksi saka sistem pigura baja. Rolling utama mbentuk salah siji saka sistem pigura baja. sistem Steel logam punika Manufaktur komponèn kanggo perusahaan, baris khusus saka muter mbentuk, kita suwe saya apik responsif bisa nggawe mbentuk baris muter kang bisa ngganti syarat perusahaan lan ngganti kabutuhan. kompak Kita bakal olahraga kekiyatan kerjo kanggo ngurangi ngerti project rampung ana dening ngurangi kethokan lan tenaga kerja uga nambah kualitas. Sanalika cepet kita njupuk syarat lan irit wektu perusahaan lan dhuwit. Njupuk gambar ing ngisor iki kanggo referensi kanggo ngerti apa bisa digawe dening Rolling mesin mbentuk.

 profil logam mesin Rolling mbentuk

Dening gambar ngisor iki, supaya kita mriksa cara Rolling karya mbentuk :

proses mbentuk Rolling

Lan mesin mbentuk Rolling biasane wis loro jinis rollers: roller horisontal lan vertikal rollers. Gambar iki nduwé nuduhake rollers horisontal proses mesin mbentuk rolling utama apa.

 Contone: C mesin purline, utawa kandang jaran lan mesin trek, biasane mung nggunakake rollers horisontal lan banjur padha bisa rampung proses rolling.

 proses Rolling profil C

Rollers vertikal :

rollers vertikal biasane kanggo profil rumit kaya pipa logam nggawe mesin, mujur rak nggawe mesin lan liyane. Gambar ngisor nuduhake rollers vertikal proses apa:

Contone mesin talang setengah babak migunakake akeh pass penggulung vertikal:

 setengah mesin talang babak

Ing tembung, Rolling mbentuk mesin punika tolls sing ngganti Strip logam kanggo profil dikarepake:

 feed Strip kanggo mesin rolling

Ing artikel iki, mung nuduhake sawetara konsèp mesin rolling mbentuk utama, ing ngisor iki artikel, kita pirembagan liyane babagan pigura Steel sistem-liyane Rolling mesin mbentuk.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Please fill in your email address and we will reply to your email

    Contact US

    Please fill in your email address and we will reply to your email

    links:steel pipe machines|rolls forming machines|Zhongtuocn Alibaba|steel rolling machines|metal roof accessories|Zhongtuocn International Station|Zhongtuocn Chinese Station|geitroof accessories|rolls forming machine|pipemachine factory|steel roofing machine|metal rolling machines|metal door machine|roll oforma maquimaria|metal roof component|rollform ertec|machine factroy