Pre-opening loading trolley lan straightener saka Rolling mesin mbentuk

Pre-opening loading trolley lan straightener saka Rolling mesin mbentuk

Short Description:

Pre-opening loading trolley lan straightener saka Rolling mesin mbentuk Apa iki wis bukaan loading trolley digunakake kanggo? Normalling ngandika, kanggo Koil banget nglukis, iku hard kanggo nggawe release coil sawise panggolekan kumparan kanggo decoiler daya mlengkung punika cukup kuwat. Sakwisé ngrilis kumparan, kepala materi bakal seger lan gampang kanggo babras wong utawa nggawe mumbul coil kanggo place.Then liyane piranti perlu. Kanggo kekandelan coil ngisor 3.0mm, biasane ngandika, iku ora neces ...


Detail produk

Tags Product

Pre-opening loading trolley lan straightener saka Rolling mesin mbentuk 

Apa iki Pre-opening loading trolley digunakake kanggo ?

Normalling ngandika, kanggo Koil banget nglukis, iku hard kanggo nggawe release coil sawise panggolekan kumparan kanggo decoiler daya mlengkung cukup kuwat. Sakwisé ngrilis kumparan, kepala materi bakal seger lan gampang kanggo babras wong utawa nggawe mumbul coil kanggo place.Then liyane piranti perlu. Kanggo kekandelan coil ngisor 3.0mm, biasane ngandika, iku ora perlu. 

Miturut sarjana otomatis, Pre-opening loading trolley lan straightener saka Rolling mesin mbentuk uga wis sawetara beda. Kanggo Zhongtuo kadhemen rolling mbentuk machinery, kita duwe loro jinis:

Versi prasaja saka Pre-opening loading trolley lan straightener :

Fitur struktur: kasusun saka Gap Bridge platform hydraulic fleksibel, mencet sirah, lan rollers uncoiling. Sheet dadi menyang straightener otomatis sawise uncoiling. Straightening rollers karo tempering lan chroming perawatan panas kang nambah kaku lumahing lan roughness. Ana rollers jiwit lan rollers Straightening. Rollers jiwit bisa diatur individu.

mesin gawe tingkat

Versi sing luwih dhuwur saka Pre-opening loading trolley lan straightener saka Rolling mesin mbentuk :

Pre-opening loading troli, mesin terus
Sistem iki minangka sistem wis unwinding sing njupuk sirah Strip metu nalika kumparan wis dikirim menyang uncoiler ing. Simpen wektu kanggo unwinding. Loading trolley kaleksanane kumparan baja lan ngangkat baja kumparan kanggo batang utama uncoiler ing. Loading trolley mimpin dening motor hydraulic. Lan roller puteran aktif dipasang ndhuwur loading trolley kanggo drive kumparan kanggo Puter sak wis bukaan.
The trolley angkat mimpin dening silinder hydraulic. Piranti sirah shovel, piranti sirah terus, roller feed lan piranti clamping disusun ing sisih loading troli. Kepala shovel ing piranti sirah shovel wis lengkap lan sudo, lan ngangkat lan Mudhunake sing kontrol dening silinder hydraulic.
Roller terus digunakake kanggo warata kepala Strip gampang entri menyang leveler lan kontrol dening silinder hydraulic. Mobil nderek koordinat XY kanthi otomatis ngontrol loading ing

sistem gawe tingkat

The uncoiler sirah pindho karo loading mobil lan karo sirah baya. Kang digunakake kanggo ndhukung rotasi kumparan. Batang utama wis digawe dowo lan tightened dening silinder hydraulic ing mburi. Sawise kumparan wis clamped, roller jiwit diseleh ing kumparan dening silinder hydraulic. Kumparan mimpin dening motor Reducer dipasang ing ndhuwur. Tujuan panganan menyang leveler jiwit. Unwinding migunakake rem pneumatic. Ndhuwur uncoiler, ana roller meksa sing ngalangi muter. Uncoiler bisa dijarwakake kanthi dening silinder hydraulic mburi, plc ing dikendhalèkaké déning feed ndhuwur, lan deteksi fotoelektrik otomatis slows mudhun.

decoiler karo trolley


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Please fill in your email address and we will reply to your email

    Contact US

    Please fill in your email address and we will reply to your email

    links:steel pipe machines|rolls forming machines|Zhongtuocn Alibaba|steel rolling machines|metal roof accessories|Zhongtuocn International Station|Zhongtuocn Chinese Station|geitroof accessories|rolls forming machine|pipemachine factory|steel roofing machine|metal rolling machines|metal door machine|roll oforma maquimaria|metal roof component|rollform ertec|machine factroy